måndag 29 september 2008

Klätter Fia


Har haft en härlig helg å en bra måndag.Fint väder å allt. ;-)


I helgen hade vi besök av gamla goa vänner..H&L+barnen..Vi har kännt varann sen lääänge.. närmare 15 år nu .. å då behövs inte alltid så många ord, bara att vara, känns också bra. Vi tog en kopp, pratade å såg lite tv. Å det var så trevligt så.


Fick lite tips av L på en fin skogsrunda att promenera, å den gick jag å Sophia + Ellen idag. Det var verkligen fint, alla härliga färger i skogen, fallna löv å lite krispigt i luften.. Väl framme tog vi en fika, höjdpunten på turen om man frågar S. .. lite saft å några kex... tänk vad så lite kan göra för att hålla humöret uppe! Det fanns en balans-bana att pröva (några rep i träden).. å den skulle ju såklart S pröva...Sen fortsatte vi promenaden..tills vi tröttnade å vände hemåt. Man blir på så gott humör av att vandra i skogen, varför har man varit så dum att inte man gjort det oftare förr? Innan man skaffade hund... hm, korkat. Tur att jag blivit lite klokare nu ? !!


Något som dock var negativt m skogpromenaden var dessa förbannat äckliga älglus, eller som de ibland kallas älgflugor. Innan visste jag inte att de fanns, men fy- det vet jag nu. Hann få bort dem från kläderna innan de letat sig vidare. blä. En blandning mellan fästing å fluga. usch, vidrigt... se upp för dem, om du vistas i naturen. !!


Imorgon är det tisdag-igen. Veckans mest hektiska dag. Riktigt stressig tillochmed...Hur har Ni det? Har Ni någon stressig dag i veckan, nån som är så där mega-tuff??

1 kommentar:

Anonym sa...

Hallå där
Visst var det en mysig skog!!!
Underbart för alla parter.
Ha det kramizar Linda