fredag 30 januari 2009

Inget nytt under solen

Nädå, vi somnade inte, när vi gjorde stan häromveckan. Vi hade en trevlig kväll med både middag å drinkar på trevlig restaurang. När stället såsmåningom stängde tänkte vi oss en (eller fler) öl på nått ställe... men det var just det... herregu...vart går man nuförtiden? !!! Mannen kom med det briljanta förslaget på en sportbar... eh, nä- en romantisk afton skall INTE vara på nån sportbar, NIX. .. vi gick till GamlePort, ett ställe där vi va mycket förr- ni vet, på den gamla goda tiden ;-) tänkte vi kunde ta en enkel öl där... men öh, hmm, bara små-glin där... kände oss lite gamla.... såå... nej.. vi gick vidare. . Däremot fann vi en grekisk restaurang som var öppen, givetvis gick vi in. Härlig stämning gjorde att vi stannade kvar tills även de stängde.
Vi var överens om att vi borde gå ut lite oftare på tu man hand, så vi får väl hoppas att det blir så. Ibland är man (iallafall vi) fast i ekorr-hjulet. .. så det blir liksom "aldrig". Men nu minsann blir det annat.
Här hemma går allt sin gilla gång, skola/arbete, tvätt/disk, barnens aktiviteter. . inte mycket nytt just nu. . men när ljuset kommer blir man ju iallafall lite piggare, längre promenader, å lite planer inför nytt pyssel i trädgården... planering av bygget av terassen, där det kanske får plats med en liten bastu... många tankar tänks just nu. Alltid något. ! ..

Inga kommentarer: