torsdag 15 april 2010

Lat

Lyckades faktiskt gå upp i tid idag, trots ledig dag. Fick mig en fin skogspromenad med hunden, solen var på väg upp å fåglarna kvittrade för full hals. Ellen sprang lös. Hon hade vittring på nått för hon var " överallt" , nosade å sprang kors å tvärs, det brukar hon inte annars. . . jag viskade hennes namn,hon kom direkt å satte sig hos mig. .. DÅ kom Skogens Konung glidande förbi- bara 10 meter framför oss.. såå jäkla mäktigt! Älgar är så sanslöst vackra!! De är så stora, men ändå så graciösa i sina rörelser! Inte en kvist som bröts när den gled in emellan träden å vidare i skogen. . . Å vi fortsatte våran morgonpromenad.
En bra start på dan, kan man säga.
Annars har dagen segat sig förbi, jag har inte gjort mycket vettigt idag, mer än klippt några grenar i trädgårn. . . slappat bara, som man bör, en ledig dag. Ska ju jobba hela helgen. .

tisdag 13 april 2010

Fan oxå

Att det ska vara så förbaskat svårt att skilja på mitt å ditt.. Grrr.!!
Ja, alltså, jag vet såklart vilka pinaler som är mina/våra... precis som jag inbillar mig att du å vilka andra normala människor som helst, vet. .. Men tydligen smyger det omkring idiotjävlar som har mer än svårt att låta andras saker vara.

Å Nu är det inte bättre än så att de där idioterna smugit sig in till grannen, Gjort inbrott alltså, lyft ut ett fönster på baksidan mot trädgården..snott i princip allt som var löst. .. faaaan- man blir så arg. Å rädd.
Kommer de till oss imorrn??? Man undrar ju.
Fan, för löst folk å tjuvar.

söndag 11 april 2010

april



Fii Fan..


...vad jag är bra!


Efter en hyffsat tidig frukost va det bara att kasta sig ut i det fina vädret. Först en runda m hunden, sen ner i källarn å damma av trädgårdsredskapen. . . Kratta,kratta,kratta...hela dagen har jag krattat och kört undan alla löv. Nästan 2000 kvadratmeter. Ihärdig som få. Jag har en förmåga att börja röja - för att sen hitta annat att göra, sånt som verkar lite roligare..klippa lite grenar, forma nått träd,rensa i nån rabatt... å skulle nån av barna ropa så loosar jag fokus totalt, å sen är det kört. Men, idag var jag fokuserad som bara den. . å så blev det fint å KLART med alla löv. AAAaa- fatta vad gott det känns.




Jag har satans ont i vänster underarm av allt krattande nu bara, men vi hade turligt nog lite ZON salva!




Barna räknar dagarna tills de åker till Kreta med morfar å Margrethe. .. Väskorna är redan packade ! haha- de e la för goa. Vi lämnar de fina ungdomarna till morfar å M. den 29e.. så flyger de till Kreta den 30e. Jag förstår att de längtar! Det hade inte varit dumt alls. att åka till värmen.. .. Men vi får inte följa med, säger de. ... så vi är hemma å längtar,efter dem. Och möter dem när de landat hemma igen. Eller...tja, i Billund. . . å så får vi några dar i Danmark innan vi åker hemåt. Det blir ju liiite som utomlands,. liksom. Fast Utan värme. Men vad gör det..? !!


Sen är det maj månad. Å det ser jag fram emot. Väldigt mycket. Mer om varför, senare.




Men nu är det redan måndag. . även om det bara gått nåra minuter in på måndagen ... men det betyder att väckarklockan snart ringer, en natt går ju alltid för fort. . Tjingeling.