söndag 21 februari 2010

snö


Det är ju rätt häftigt vilka snömängder som kommit i år. Man kan ju lätt säga att man får sin vardagsmotion, annars kommer man liksom inte ut. . . om man inte skottar, å skottar , å skottar.
Jag kan inte minnas att vi har behövt skotta taken, på byggnader förr om åren... men igår var kära maken uppe på garagetaket, å fick ner mängder av snö. . snödjupet där var väl på 40 cm. . så det kändes ju bra efteråt att det var borta. . med tanke på att det inte finns några inneväggar som bär upp taket å tyngden som blir.
Kommer det mer snö är vi väl tvungna att ge oss upp på hustaket också. Hu.
I veckan som kommer är det tänkt att jag skall till Tokholmen en sväng. . ToR över torsdagen. Transportmedel: Tåg. hahahaha.... vi får väl se, om det kommer iväg nått tåg. .. det har ju varit sisådär med det. Kan bli en spännande dag.

Idag fyller en kär väninna år. 40. Jojomen, .... det är många goa "tjejer" som fyller såpass iår. ...(säger man tjejer när man är 40? )
Jag gör det om några veckor.. å har fått frågan om vad jag önskar mig... mmmm... Nu skulle man passa på: säga allt dyyyrt man vill ha... Men, det är bara det att.... fan, jag vet inte vad jag skulle vilja ha? !! .. Jo , visst, en resa skulle sitta fint! Och hjälp att designa trädgården... Men liksom.
Tom i hövvet blir jag. . inte för att jag har "allt", men..
Äh, den som vill får ge mig nått som de tycker jag skall ha- Ha! Det var ju smart. Eller? Kan ju bli vad som helst! Spännande.
Och nej, jag skall inte ställa till nån stor fest. Det blir "som vanligt", smörgåstårta å vin/öl. å sen kaffe å kaka. Hur skulle ni gjort?
Det är bara att "go with the flow"- får vi se va det blir.
Man skulle leva lite mer sådär, oplanerat å ohämmat.
Får jobba på det.
Att släppa kontrollen lite mer.

hejsvejs

Posted by Picasa